Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

Maatwerk-procedure

Stap 1. 
Allereerst zullen wij met u een eerste afspraak maken. Tijdens deze afspraak zult u kennis maken met La Lopez. U wordt te woord gestaan door een ervaren coupeuse; Deisy Maria Rosa Lopez.

In dit gesprek krijgt u ruim de tijd om uw wensen aan te geven en zullen wij uw maten opnemen. Wij zullen u onze ruime collectie aan stoffen, broderie en kant laten zien, zodat u daar een keus uit kan maken. Deze stof kan later niet meer veranderd worden.

Naar aanleiding van uw wensen, het gekozen materiaal en de maten bespreken we samen wat er allemaal mogelijk is. U zult van ons een uitgebreid persoonlijk advies krijgen.

Stap 2.
Na de eerste afspraak zullen wij voor u aan de slag gaan. Daarna volgt er natuurlijk een afspraak om het eerste proefmodel te bekijken en te passen. Omdat ieder figuur verschillend is, kan het zijn dat u en de coupeuse niet tevreden zijn met de pasvorm. Dan zullen er correcties worden aangebracht in het patroon en zal er een nieuw model voor u worden gemaakt. De bedoeling is dat u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat van pasvorm en comfort.

Stap 3.

Na de vorige afspraak hebben wij voor u eventuele correcties aangebracht en zult u nu het eindresultaat kunnen passen. En wij garanderen u, er zal geen klant ontevreden de deur uit lopen!  Bent u zo tevreden met uw eerste setje en wilt u nog een zelfde model bestellen, eventueel in een andere kleur? Dan krijgt u van ons 10 % korting!

Natuurlijk krijgt u nog de mogelijkheid om onze nieuwste collectie te bekijken. Ook zullen wij u in de toekomst op de hoogte houden zodra onze nieuwe collectie uit komt!

Wij wensen u nog heel veel plezier en draagcomfort met uw nieuwe 'La Lopez' setje!

www.lingerieartikelen.nl