Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

Cursisten creaties 2

Deisy Lingerie gemaakt met liefde! 

 

 

 

 

De tweede balconet die ik heb gemaakt, helemaal perfect. Oefening baart kunst zegen ze en het klopt, door de goede begeleiding en de ervaring van andere lessen ga ik deze bh met veel plezier dragen en gaat er nog veel moois komen :)! Een echte aanrader.

 

Met dank klarike

 

Mijn tweede shirtje, ideaal model, vooral omdat het op maat is gemaakt. Sluit mooi aan en volgt de lijnen van het lichaam, waardoor het een uitstekende pasvorm heeft. Heb meteen een tweede stofje mee naar huis genomen om er nog 1 te maken.

Met dank klarike

 De body uit cursus A, veel later gemaakt als gepland maar zeer zeker nog de moeite waard. Het was een lastige stof en er zijn enkele dingen die de volgende keer beter mogen, maar daar leer ik voor!

Met dank klarike

 

Mijn eerste corrigerende broekje, mooi model, maar niet datgene wat je aan doet voor je vriend. Ideaal om je figuur te corrigeren en daarmee je voordeel te maken.

Met dank klarike

 Variatie op de balconet, Een mooi model, waar ik zeker veel plezier van ga hebben en welke ik denk ik ook veel mag maken voor anderen mensen. Ideaal, leuk om steeds weer nieuwe dingen te maken en te ontdekken, ik daag jouw uit!

Met dank klarike

 

 

Jaren naar uitgekeken om lingerie te kunnen maken, en ja eindelijk mijn eerste setje is klaar. Heel leuk om te doen, maar zonder deisy was het mij niet gelukt. Zeker de moeite waard om te doen. Ik ga zeker door met lingerie maken.

Met dank Tineke

 Leuke, interessante maar vooral leerzame cursus. Ik heb zelf een kleine bh-maat waardoor het moeilijk is om een goed passende bh in de winkel te vinden. Tijdens de cursus heb ik eerst de basis geleerd. Vanwege mijn kleine maat draag ik altijd voorgevormde bh's. Deze bh is dat niet maar was wel goed om eerst de basis te leren. Respect voor Deisy want lingerie maken is echt vakwerk. Het handboek is heel duidelijk geschreven. Absoluut een cursus om aan te raden, Deisy is een goede en gezellige docente.

 Met dank chant

 

Na cursus 1 te hebben afgesloten vol enthousiasme aan cursus 2
 begonnen. Op de foto komt de pasvorm niet goed tot zijn recht omdat de pop helaas een andere maat heeft.
 Het setje zit weer fantastisch. De bh uit cursus 1 zat direct als gegoten en dus hoefde er aan dit patroon ook niets veranderd te worden.

 Door de perfecte pasvorm van de grondpatronen durf ik nu ook voor nderen lingerie te maken. Mijn dochter en buurvrouw zijn zeer
 verblijd met de mooie en perfect passende bh's. Wat een enig werk is lingerie maken. Ik heb er inmiddels een

 verslaving bij!

Met dank Innemiek

 

De 2de bh uit cursus 2, de halve maan, ook weer zeer geslaagd!

Wat is hij mooi geworden dankzij de goede begeleiding van Deisy. Vol

verwachting kijk ik uit naar cursus C. Maar nu eerst vakantie!

met dank Annemiek