Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

Cursisten creaties 1

Deisy Lingerie gemaakt met liefde! Cup 70 F

 ©

1 van cursus C push-up cup 80C/D opmaat getekend en gemaakt

Elke keer wordt een nieuwe beha wéér mooier dan de vorige: met trots, mijn eerste push up beha! Ik ben er helemaal gelukkig mee!  Ik heb er geen extra vulling laag in verwerkt omdat ik dit niet nodig heb. Na het passen (bijna perfect) nog een enkele figuurcorrectie gedaan. Het wordt mijn favoriet, ik kan niet wachten om er nog een te maken...  

Met dank Lidewij!

 © 

Mijn eerste gemaakte basis bh van cursus A, na een figuur correctie wegens afwijkende buste cup maat voor de tweede keer gemaakt; nu zit het perfect.

 Met dank Gwen!

©

Nu ben ik zover dat ik cursus B gedaan heb na een figuur correctie wegens afwijkende buste heb ik voor de tweede keer gemaakt; nu zit het perfect. Ik doe de hele lingerie opleiding.

 Met dank Gwen!

©

 

Dit rode setje is het eerste onderdeel van cursus twee. Doordat de correcties uit de eerste cursus waren verwerkt in de patroontekening paste het  meteen goed.

Met dank Petra! 

 ©

 

Dit Creme body is een  onderdeel van cursus A.

Met dank Petra!

© 

 

 Absoluut een prachtig lingeriesetje gemaakt in de cursus deel 2. Elegant, sexy.  Een aanbeveling voor een ieder die van mooie lingerie houdt.  Zo keurig op maat kan je dit zelf maken.

Met dank Femke! 

©

  ©

Erg benieuwd was ik toen ik hieraan begon, mijn eerste set cursus A. Vol verwachting de laatste hand er aan leggen en dan opkijken van het resultaat. Zeker mooi, maar ook net of je een tweede huid aan hebt.

Met dank Klarike!

 

©

Mijn tweede setje van cursus B waaraan ik zelf meer heb kunnen doen. Persoonlijk ben ik heel trots op het eindresultaat, mooi en een ideale pasvorm. Een paar kleine details maken de set helemaal af.

Met dank Klarike!

 

©

 

 

Heerlijk om thuis aan te trekken, de set is onderdeel van cursus C. De pasvorm wordt de volgende keer aangepast om de set meer mijn persoonlijke smaak te maken. Het is fijn dat hier rekening mee gehouden kan worden.

Met dank Klarike!

 

  ©

 

ls logisch gevolg op de balconette: de bustier! Prachtige stof (geen gemakkelijke...), intense kleur en geweldige pasvorm. Doorgepast, baleinen erin en verder afwerken. Zonde om alleen als onderkleding te dragen!

Met dank aan Deisy Lopez

 ©

 

 ©

Deze strapless beha gemaakt bij de cursus Bruidsondermode. Moet nog iets ruimte wegknijpen aan de zijkanten omdat hij natuurlijk strak moeten passen. Daarna is hij perfect: zachte materialen, dus bijna niet voelbaar!

Met dank aan Deisy Lopez

 

  ©

Vandaag heb ik de kneepjes-vervolgcursus afgerond.  Twee dagen op een leuke manier technieken leren en inspiratie opdoen.   Als je verder wilt met lingerie naaien is het heel handig,  zo'n mooi naslagwerk te maken. Je wordt op nieuwe ideeën gebracht door de vele tips die Deisy  tussendoor  geeft om de technieken toe te passen.  Door haar enthousiasme en creativiteit word je als vanzelf aangestoken en door haar kennis van het maken van lingerie en badmode  en al die mooie manieren van afwerken die ze je leert, kun je  je eigen creatie steeds op een hoger niveau brengen.

Ik ben hier heel enthousiast  over.  Op naar kneepjes 3! Petra.

Met dank aan Deisy Lopez

 

 

 ©

 De push-up helemaal uitgevoerd in  transparant kant! Persoonlijke voorkeur...

Met vulling zit natuurlijk ook goed, maar dit is toch veel sexier!

Met dank aan Deisy Lopez

 ©

 Push-up bh

Een andere uitvoering dan de balconette, inmiddels het juiste patroon gemaakt. Bijpassende slip gemaakt met een enkel accent in dezelfde stof. Zit gegoten en past erg mooi onder doorschijnende bovenkleding.

Met dank aan Deisy Lopez

 

 ©

 Body zonder beugels

Topje is passend gemaakt aan het kant. Past mooi. Mouwen zijn eigen idee: door de hele kant-breedte te gebruiken, creëer je een klein mouwtje. Lief toch?

Met dank aan Deisy Lopez

 ©

 Body met lange mouwen

Dit gaat ook een favoriet worden! Kan makkelijk een heel andere look krijgen door het kraagje weg te laten en andere stof te kiezen.

Met dank aan Deisy Lopez

 

©

Waarom ben ik op cursus gegaan? Om mijn eigen lingerie te gaan maken wat eindelijk goed gaat passen. Je moet het zo zien dat iedere eerste BH die je maakt van een bepaald model een proto-type is. Na het passen wordt e.e.a. aangepast op je papierenpatroon. Hierna kun je van het aangepaste patroon je super zittende BH maken. Uiteraard kan het bijbehorende slipje/string niet ontbreken en wat dacht je van een onderjurkje. Ja, het is allemaal mogelijk wanneer je bij La Lopez je lingerie opleiding volgt. Zie hier mijn eerste eigen gemaakte setje. Helaas zal ik deze niet dragen omdat mijn voorkeur ligt bij de push-up BH maar ja je moet bij het begin beginnen.

Met dank aan Deisy Lopez

 

©

Hier mijn tweede BH met verticale cup uit cursus c. Prachtig van transparant kant, zit super mooi. Hierbij heb ik een corrigerende slip gemaakt waarbij het buikstukje verstevigd is. Dit was geheel mijn eigen keuze. Het transparante kant van de BH heb ik verwerkt in het voorpand.  De slip corrigeert prachtig en heeft een fantastisch draagcomfort.

Bedankt deisy!