Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

 

 Tijd voor vernieuwing! Binnenkort een nieuwe La Lopez website en webshop! www.lalopez.eu is onder constructie

 

 

Online Lingerie ontwerpen Masterclass Julli 2018 vol is vol!

De online opleiding en cursussen beginnen met de studie van het vrouwelijk lichaam, borstrondingen, materialen en naaitechnieken. Een belangrijk onderdeel is gewijd aan de pasvorm. Maar er worden nog veel meer onderwerpen besproken, zoals de verschillende modellen bh’s, het snel schetsen en nog veel meer. Aan het einde van de masteropleiding zal de student een eigen collectie lingerie in productie mogen brengen in de gekozen maten en stijl.

Aan het einde van de elke cursus kunt u een professionele lingerie set te koop aanbieden op de site van La Lopez Lingerie met uw eigen label naam.

De lingerieset moet voldoen aan de opgelegde productie- en kwaliteitsvoorwaarden en wordt in het atelier van La Lopez gemaakt door de cursisten zelf.

Cursussen En Opleidingen

De start datum voor de online lingerie Cursus julli 2018

Direct een afspraak maken met de docent: +31613551836

info@lingerieartikelen.nl

info@lalopez.nl

Zelf je Lingerie en badmode tekenen en maken.

 

 

 

Van het succesvolle boek Lingerie ontwerpen en creëren voor alle maten van Deisy Lopez is nu de tweede druk verschenen. Deze uitgave is nog mooier en bevat opnieuw gedigitaliseerde illustraties. De praktische afbeeldingen en lijsten maken het vervaardigen van lingerie nog makkelijker en plezieriger. Bestel het boek nog dit jaar, dan ontvangt u het boek plus een lingeriepakket voor maar € 125,-

www.lingerieartikelen.nl

 

 

 

 

 

 

 

®La Lopez

 

© La Lopez: Op de informatie, teksten, afbeeldingen, foto's en illustraties van deze website, is het Nederlandse en internationale eigendomsrecht en Auteursrecht van toepassing. Niets uit deze website of uit onze webwinkel mag worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking worden gesteld of openbaar gemaakt zonder voorafgaande toestemming van La Lopez.           

    Like my page on facebook

 https://www.facebook.com/www.lalopez.nl